Werkwijze Bruiloften oud

IMG_5234 kopieBen je op zoek naar een fotograaf die jullie bruiloft sfeervol en met oog voor detail kan vastleggen? Zoek dan niet verder! Ik verzorg een complete reportage vol met emotie, detail en alle mooie momenten, niet geposeerd maar puur en echt, zoals jullie deze bijzondere dag beleven. Ik ben daarbij zo onopvallend mogelijk aanwezig zodat jullie vooral kunnen genieten van jullie trouwdag.

Bij een bruiloft zijn er zoveel dingen die geregeld moeten worden, het regelen van een fotograaf is daar 1 van. En zeker geen onbelangrijke, want de foto’s  van jullie bruiloft kijken jullie nog door met jullie achterkleinkinderen als jullie oud en wel in de schommelstoel op jullie veranda zitten. Jullie trouwfoto’s gaan dus een leven lang mee! Kies voor een fotograaf wiens fotostijl bij die van jullie past en ook niet onbelangrijk, met wie je een klik hebt. Mocht mijn stijl jullie aanspreken, dan maak ik graag kennis met jullie via een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak plannen

In overleg prikken we een datum voor een kennismakingsgesprek. Mocht het klikken en jullie mij graag als jullie trouwfotograaf willen boeken, dan houden we contact tot aan de bruiloft en nemen we jullie specifieke wensen voor de trouwdag uitgebreid door. Ook kan ik jullie met advies bijstaan over de planning van de dag en het zoeken van een locatie voor jullie fotosessie op de trouwdag.

De grote dag

Als de grote dag eenmaal is aangebroken, ben ik vooral zo onopvallend mogelijk aanwezig. De verliefde blikken van het bruidspaar, de tranen in opa’s ogen, de kinderen die zich giechelend achter een kerkbankje verstoppen, ik zorg dat ik geen moment mis! Ook de details in de aankleding en alles hier om heen vind ik mooi om mee te nemen in jullie reportage. Op deze manier breng ik jullie trouwdag zo compleet mogelijk in beeld. Ik neem verschillende lenzen, mijn camera en een back-up camera mee. Ook de fotoshoot van jullie tweetjes op deze dag leg ik zorgvuldig en sfeervol vast. Ga uit van ongeveer een uur voor deze shoot, jullie hebben dan even een fijn moment met elkaar tussen de drukte van de dag door. Wees niet bang als je niet graag voor de camera staat. Ik geef jullie aanwijzingen mee zodat jullie vooral op elkaar gericht zijn en niet zozeer op mij. Het is ook mogelijk een loveshoot te boeken voorafgaand van jullie bruiloft, zodat jullie alvast gewend zijn aan het staan voor de camera en mij.

IMG_6645 kopiekDe foto’s

Na jullie bruiloft ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. Binnen 1 week na de bruiloft kriijgen jullie alvast een voorproefje, een zogenoemde sneak preview van jullie trouwfoto’s. De complete bewerkte trouwreportage ontvangen jullie binnen 4 weken na de bruiloft, deze stuur ik via een online gallery toe, die jullie kunnen delen met vrienden en familie. Hierna krijgen jullie de foto’s in hoge resolutie op USB-stick thuis gestuurd, deze zijn geschikt voor grote afdrukken. Op de USB-stick staan de foto’s ook op webresolutie, die je kunt gebruiken voor social media. Wil je graag jullie foto’s terugzien in een prachtig trouwalbum om altijd van te kunnen blijven genieten? Ik kan verschillende typen albums leveren, afhankelijk van jullie smaak. Wil je graag meer informatie over de trouwalbums of over iets anders? Stuur me een mailtje, en ik stuur je zo snel mogelijk een bericht terug.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST