Zwangerschap fotosessie oud

Jullie verwachten een kindje? Hoera! Dit bijzondere moment in jullie leven is er een om te koesteren en om vast te leggen! Want hoe leuk is het om later terug te kijken met je kind naar het moment dat hij of zij nog veilig geborgen in mama’s grote buik zat?

Afspraak plannen

Om deze fotosessie te boeken, neem je zodra je zwanger bent contact op met mij via de mail. Vanaf de uitgerekende datum tellen we 1 maand terug om de fotosessie in te plannen. Je buik is dan al mooi rond en de ongemakken van de laatste loodjes komen nog net niet om de hoek kijken. Omdat ik het liefst fotografeer met natuurlijk licht en niet in een studio, gaan we samen op zoek naar een geschikte buitenlocatie. Of dit nu in een bos, aan zee of in een meer industriële omgeving is, het is helemaal aan jullie! Mochten jullie nou geen flauw idee hebben voor een mooie locatie, ik weet er genoeg en denk graag met jullie mee!

De fotosessie

Voorafgaand aan de fotosessie stuur ik jullie informatie door met onder andere kledingtips en op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. De fotosessie duurt 1 tot anderhalf uur. Als jullie eventueel nog willen wisselen in kledingsets, dan kan dat uiteraard. Heb je zelf leuke ideeën voor tijdens de sessie, laat het me gerust weten. Dan maken we er samen wat moois van!

De foto’s

Na de fotosessie ga ik snel aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. De uiteindelijke selectie zal minimaal 25 foto’s omvatten, maar vaak meer. Deze foto’s krijgen jullie uiterlijk twee weken na de fotosessie opgestuurd via een online gallery die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Van de foto’s uit de online gallery geven jullie vervolgens de selectie foto’s aan mij door die jullie graag willen ontvangen. Je ontvangt de foto’s in kleur en zwart/wit en zowel in hoge resolutie (voor afdrukken) als in webresolutie (voor gebruik op social media). Naast de USB-stick met foto’s ontvangen jullie ook een harmonicaboekje met de mooiste foto’s hierin, leuk om te krijgen of weg te geven! Klik hier voor een indruk van het fotopakketje dat jullie ontvangen.

Prijs

1 tot 1,5 uur zwangerschapssessie: €250,-

De prijs is inclusief:

 • Selectie en nabewerking van de foto’s (minimaal 30 foto’s)
 • Een beveiligde online gallery die je kunt delen met familie of vrienden
 • Alle nabewerkte foto’s in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick
 • Een mini fotoboekje
 • Reiskosten en 9%BTW

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST