Over mij

LARA ALDEWERELD

Leuk dat je even komt kijken wie er achter de camera staat:)

Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, daar ben ik nog altijd zo ontzettend blij mee. Sinds 2013 werk ik als fotograaf en ik zou niet meer anders willen.

 

Een creatief oog en gevoel voor sfeer en kleur zijn bepalend voor mijn foto's. Ik ben een echt natuurmens en betrek de mooie natuur graag in mijn beelden.

Wat ik zo bijzonder vind aan mijn werk, is dat ik de liefdevolle connectie tussen mensen mag vastleggen en zo een blijvend mooie herinnering kan maken.

 

 

Klaver & Papaver

Samen met mijn vriend Jos en zoontjes Mees (3) en Morris (0) woon ik in het buitengebied van Oosterwolde in een oud boerderijtje.

 

Een echte opknapper die we beetje bij beetje aanpakken en waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Naast mijn werk als fotograaf run ik een duurzame bloemenkwekerij die tevens als pluktuin open is in de zomer. Kijk op www.klaverenpapaver.nl voor meer informatie hierover.

CONTACT

Heb je nog vragen of wil je een fotosessie boeken? Stuur me een bericht via dit formulier en je ontvangt van mij een bericht terug.

Bericht is succesvol verzonden.Er heeft zich een probleem voorgedaan, probeer het a.u.b opnieuw

Aldewereld Fotografie

Rendijk 2

8431 RL Oosterwolde

 

06-36364547
info@aldewereldfotografie.nl

OPEN POST