Newborn & Baby

Mogen jullie binnenkort een baby verwelkomen? Gefeliciteerd! De eerste periode na de geboorte vliegt voorbij en voordat je het weet ben je de kleinste details van jullie kindje in de eerste dagen vergeten. Op zulke momenten is het fijn dat je terug kunt kijken op de foto's die ik van jullie kindje heb gemaakt vlak na de geboorte. Details die zijn vastgelegd om voor altijd van te kunnen genieten!

Newborn & baby fotosessie

2 tot 3 uur fotosessie

inclusief:

 

* Minimaal 30 nabewerkte foto's

* Alle nabewerkte foto's in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick

* Een beveiligde online gallery

* Reiskosten en BTW

* Mini fotoboekje

€275,-

WERKWIJZE

Kleine wiebelteentjes, zachte donshaartjes en een grote gaap.

Niets is zo schattig of mooi als een pasgeboren babytje.

Een bijzondere periode en daardoor ook heel dierbaar om vast te laten leggen.

 

De fotosessie

Bij de boeking van deze fotosessie zet ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Zodra de kleine geboren is, nemen jullie weer contact met mij op zodat we een concrete datum kunnen inplannen. Ik stuur jullie ook extra informatie door ter voorbereiding op deze fotosessie.

 

De fotosessie vindt plaats bij jullie thuis en we nemen net zoveel rust en tijd als voor jullie prettig is. Dus als het tijd is voor voeden, verschonen of gewoon lekker knuffelen, is dit uiteraard geen enkel probleem.

De fotosessie vergt wat meer geduld en kan daardoor wat langer duren.

Tijdens de fotosessie staat de veiligheid van jullie kindje voorop, dus ik werk erg voorzichtig en houd rekening met wat jullie wel of niet prettig vinden.

De foto's

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. De uiteindelijke selectie zal minimaal 30 foto's omvatten. Deze foto's krijgen jullie uiterlijk 2 weken na de fotosessie doorgestuurd via een beveiligde, online gallery die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Jullie ontvangen de foto's vervolgens in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick en krijgen deze in een fotopakketje thuisgestuurd met hierin ook een mini-boekje met een aantal van jullie mooiste foto's.

CONTACT

Heb je nog vragen of wil je een fotosessie boeken? Stuur me een bericht via dit formulier en je ontvangt van mij een bericht terug.

Bericht is succesvol verzonden.Er heeft zich een probleem voorgedaan, probeer het a.u.b opnieuw

Aldewereld Fotografie

Rendijk 2

8431 RL Oosterwolde

 

06-36364547
info@aldewereldfotografie.nl

OPEN POST