Zwangerschap

Jullie verwachten een kindje? Hoera! Dit bijzondere moment in jullie leven is er een om te koesteren en vast te leggen! Want hoe leuk is het om later terug te kijken met je kind naar het moment dat hij of zij nog veilig geborgen in mama's grote buik zat?

Zwangerschapssessie

1 tot 1,5 uur fotosessie

inclusief:

 

* Minimaal 30 nabewerkte foto's

* Alle nabewerkte foto's in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick

* Een beveiligde online gallery

* Reiskosten en BTW

* Mini fotoboekje

€250,-

WERKWIJZE

Nog even genieten van dat getrappel in je buik, de zwangerschap is een bijzondere periode. Met deze fotosessie kun je later met je kindje terugkijken op de tijd dat hij of zij nog veilig geborgen in mama's bolle buik zat.

 

De fotosessie

Voorafgaand aan de fotosessie stuur ik jullie informatie door met onder andere kledingtips en op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. Of dit nu in een bos, aan zee of in een meer industriële omgeving is, het is helemaal aan jullie! Mochten jullie nou geen flauw idee hebben voor een buitenlocatie, ik weet er genoeg en denk graag met jullie mee.

 

Heb je al leuke babyslofjes of een echo foto? Neem vooral mee, dan kunnen we die ook tijdens de fotosessie gebruiken.

De foto's

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. De uiteindelijke selectie zal minimaal 30 foto's omvatten. Deze foto's krijgen jullie uiterlijk 2 weken na de fotosessie doorgestuurd via een beveiligde, online gallery die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Jullie ontvangen de foto's vervolgens in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick en krijgen deze in een fotopakketje thuisgestuurd met hierin ook een mini-boekje met een aantal van jullie mooiste foto's.

CONTACT

Heb je nog vragen of wil je een fotosessie boeken? Stuur me een bericht via dit formulier en je ontvangt van mij een bericht terug.

Bericht is succesvol verzonden.Er heeft zich een probleem voorgedaan, probeer het a.u.b opnieuw

Aldewereld Fotografie

Rendijk 2

8431 RL Oosterwolde

 

06-36364547
info@aldewereldfotografie.nl

OPEN POST