Loveshoot

Vlinders in je buik? Helemaal in love en wil je dit gevoel vastleggen? Dat doe ik graag voor jullie! Op een ongedwongen manier vindt deze sessie plaats, waar jullie vooral van elkaar genieten en plezier met elkaar hebben. Ik leg de mooiste momenten vast en zal hier en daar aanwijzingen geven.

Loveshoot

1 tot 1,5 uur fotosessie

inclusief:

 

* Minimaal 30 nabewerkte foto's

* Alle nabewerkte foto's in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick

* Een beveiligde online gallery

* Reiskosten en BTW

* Mini fotoboekje

€250,-

WERKWIJZE

Een loveshoot om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Gaan jullie trouwen? Dan is een loveshoot alvast een fijne manier om aan de camera te wennen en kunnen jullie de foto's eventueel voor jullie trouwkaart gebruiken.

 

De fotosessie

Voorafgaand aan de fotosessie stuur ik jullie informatie door met onder andere kledingtips en op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. Of dit nu in een bos, aan zee of in een meer industriële omgeving is, het is helemaal aan jullie! Mochten jullie nou geen flauw idee hebben voor een buitenlocatie, ik weet er genoeg en denk graag met jullie mee.

 

Tijdens de fotosessie zal ik jullie aanwijzingen geven zodat jullie niet zozeer op mij maar vooral op elkaar gericht zijn en ik jullie connectie zo oprecht mogelijk kan vastleggen. Heb je zelf leuke ideeën voor tijdens de sessie, laat het me gerust weten. Dan maken we er samen wat moois van!

De foto's

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. De uiteindelijke selectie zal minimaal 30 foto's omvatten. Deze foto's krijgen jullie uiterlijk 2 weken na de fotosessie doorgestuurd via een beveiligde, online gallery die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Jullie ontvangen de foto's vervolgens in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick en krijgen deze in een fotopakketje thuisgestuurd met hierin ook een mini-boekje met een aantal van jullie mooiste foto's.

CONTACT

Heb je nog vragen of wil je een fotosessie boeken? Stuur me een bericht via dit formulier en je ontvangt van mij een bericht terug.

Bericht is succesvol verzonden.Er heeft zich een probleem voorgedaan, probeer het a.u.b opnieuw

Aldewereld Fotografie

Rendijk 2

8431 RL Oosterwolde

 

06-36364547
info@aldewereldfotografie.nl

OPEN POST