Bijzondere bruiloft Havixhorst

De bruiloften die ik fotografeer zijn altijd erg bijzonder om mee te maken, echter zo bijzonder als deze bruiloft zal ik ze niet meer meemaken. Deze dag trouwde namelijk mijn moeder met haar Hans. Een unieke gebeurtenis om als dochter zo bewust de trouwdag van je moeder te mogen meemaken! Een tijdje heb ik in dubio gezeten of ik wel wilde fotograferen deze dag, omdat je als fotograaf heel anders met een trouwdag bezig bent dan als dochter van de bruid. Toch wilde ik graag foto’s van ze maken juist omdat ze zo dicht bij me staan.

De bruiloft vond plaats op het prachtige landgoed de Havixhorst waar een klein, intiem gezelschap bijeenkwam. Mijn zus Fenna en ik waren extra vroeg uit de veren deze ochtend om het huis van mijn moeder en Hans in stijl te versieren en een champagne ontbijt bij de deur af te zetten. Een goed begin van de dag:) Terug op het landgoed waren de voorbereidingen al in volle gang en waren we klaar voor de grote dag!

Terwijl het strijkorkestje begon te spelen, gaf Rogier, de vriend van mijn zus, de bruid weg aan haar Hans. Een emotioneel moment, omdat het voor Rogier een lange weg van revalidatie is geweest om na zijn hersenbloeding, een jaar geleden, weer stukjes te kunnen lopen. Dat Rogier mijn moeder weg kon geven, was daarom speciaal in meerdere opzichten. De ceremonie werd geleid door een goede vriend van het bruidspaar, die op prachtige persoonlijke manier het huwelijk voltrok. Ook mijn moeder en Hans spraken hun liefdevolle geloften naar elkaar uit, waarbij menig traantjes werden weggepinkt. Wat een mooie dag! Bij het serveren van het diner was het voor mij tijd de camera weg te leggen, mee te genieten van de avond en de lipdub te laten zien die we met zijn allen hadden gemaakt. Als je benieuwd bent hoe dat filmpje eruit ziet, klik dan hier.

Bij de onderstaande fotoreportage zie je zelfs mij een aantal keer voorbijkomen. Zeldzame momenten voor een fotograaf als ik kan ik je vertellen:) Het blijft voor mij erg speciaal dat mijn moeder en Hans zoveel liefde en geluk bij elkaar vinden. Lieverds, dat jullie maar heel oud samen mogen worden in goede gezondheid!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST