Eric & Kiki in het huwelijksbootje

Het is alweer even geleden, deze winterse bruiloft op Buitenplaats Amerongen. Hier stapten Eric en Kiki in het huwelijksbootje, die jullie wellicht nog kennen van deze fotoshoot. Op 15 februari mochten ze dan eindelijk het jawoord aan elkaar geven.

De dag begon voor mij in de ochtend bij het bruidspaar thuis, waar ik de voorbereidingen en details alvast kon vastleggen. Kiki was al in de make-up gezet en de kapper zou aan huis komen. Vanuit Utrecht reden we met de auto naar Buitenplaats Amerongen om de fotoshoot te doen voordat de gasten zouden arriveren. Ondanks dat het zonnig weer was, stond er een flinke frisse wind dus na een aantal foto’s zijn we snel weer naar binnen gegaan om op te warmen. De ceremonie vond plaats in een prachtige orangerie met hoge ramen en uitzicht op de geweldige tuinen. Met de winterse zonnestralen erbij hadden we prachtig licht in de orangerie, we konden niet beter wensen! Er waren mooie woorden, verliefde blikken, innige kussen, lieve kindjes, trotse familie en vrienden en een geweldig applaus.

Na de ceremonie was het tijd voor champagne en taart en terwijl de kinderen heerlijk speelden in de besloten tuin, verliep de dag super relaxed. Met mooie speeches, wat weggepinkte traantjes, heerlijk eten en een erg blij bruidspaar werd deze dag moe maar zeer voldaan afgesloten! Eric en Kiki, bedankt voor deze topdag!

 

IMG_5757 kopie

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST