Trouwen bij de Slotplaats Bakkeveen | Sjouke Jelmer & Tanja

Sjouke Jelmer en Tanja trouwden bij de Slotplaats in Bakkeveen, daar heb ik heel wat jaren geleden mijn allereerste bruiloft als second shooter gehad, en nu mocht ik weer terug naar deze locatie. Zo’n prachtige plek en met het mooie weer wat we hadden, kon er nu in de tuin getrouwd worden.

Ik begon met het vastleggen van de voorbereidingen en bij het huis van de ouders van Tanja was een prachtige boomgaard waar ik haar trouwjurk kon fotograferen. Na de first look in de tuin, gingen we door naar de trouwlocatie waar de familie en vrienden vol smart stonden te wachten. Als trouwauto hadden ze een Landrover geregeld, dus dat was een bijzondere aankomst! Tanja had zelfs een klein trapje nodig om in en uit de auto te komen.

Na een liefdevolle ceremonie was het tijd voor de fotosessie en we kregen toegang tot het bos achter de Slotplaats met de auto. Even de auto gebruiken waar die voor bedoeld is, offroad crossen!

Het was een hele mooie dag en het bruidspaar is inmiddels trotse ouder van hun eerste zoontje Hendrik Scott. Veel geluk met elkaar!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST