Trouwen op Stania State | Frans & Hanna

De trouwdag van Frans en Hanna was er 1 waarbij alles gewoon fijn was, een super lief stel, fijne familie, alles goed verzorgd en een mooie locatie.

En wat deze dag extra bijzonder maakte, is dat de vader van de bruid predikant is en dit huwelijk mocht zegenen! Ik begon met de voorbereidingen en doordat de huizen van de ouders van het bruidspaar redelijk dicht bij elkaar lagen, kon ik van zowel de bruid als de bruidegom de voorbereidingen vastleggen.

Stania State was de locatie waar we de fotosessie deden en aansluitend de ceremonie plaatsvond. Er ligt een mooi park voor met grote oude bomen en aan de achterkant ligt een groot bos met romantische bruggetjes.

Omdat het niet helemaal droog was werd er binnen in de Tuinzaal getrouwd, met panoramisch zicht naar buiten. Na het ja-woord werd de prachtig versierde taart aangesneden en werd er geproost op het bruidspaar. Veel gezelligheid alom en heerlijk eten!

Het huwelijk werd voltrokken in de kerk en hier werden wel wat traantjes weggepinkt. Wat uniek lijkt het mij om door je vader te worden getrouwd! De dag werd feestelijk afgesloten met een aantal verrassingsoptredens van familie in de feestzaal, terug op Stania State. En voor mij zat, na een 14-urige werkdag, het werk er op. De volgende dag is een rustdag voor mij waar ik met een voldaan gevoel kan terugkijken op deze mooie bruiloft.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST