Trouwen bij de Pollepleats | Hylke & Katie

Wat was dit een heerlijke bruiloft! Prachtig weer, met bootjes op het water, een uitbundig vrolijk gezelschap waarbij veel werd gelachen en af en toe een traan werd gelaten. Zo’n mooi bruidspaar, ik kan er dan echt van genieten om er bij te mogen zijn.

Hylke en Katie trouwden op de Pollepleats in Westhem, een trouwlocatie die per boot bereikbaar is. Superleuk!

Maar eerst was het tijd voor de huwelijksvoltrekking in de Ankertsjerke in Oudega. Hier zagen Hylke en Katie elkaar voor het eerst die dag, onder toeziend oog van alle vrienden en familie die waren afgereisd naar de bruiloft. En voor sommigen was dit van ver, aangezien Katie’s familie engels is.

Na een emotionele first look waarbij Katie door haar vader werd weggegeven werden er mooie woorden gesproken en werd het huwelijk gesloten. Onder luid applaus vervolgden Katie en Hylke hun weg naar buiten, op naar de bootjes. Hier werd nog even flink geproost en bij aankomst op de Pollepleats stond de taart al klaar. Zo leuk om te zien hoe kinderen zich altijd vergapen over al dat lekkers:)

Door het fijne buitenterrein vermaakte iedereen zich goed en de tafels voor het diner waren prachtig gedekt. De mooie speeches met veel humor gebracht maakten de dag compleet. Kijk en geniet mee.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST