Trouwen in het bos op landgoed Lemferdinge

Trouwen in het bos, daar hadden Bas en Marijke voor gekozen op hun trouwdag. En wauw, wat een goede keuze was dat! Een werkelijk sprookjesachtige setting midden in de natuur, zo wil iedereen toch trouwen?

Maar laten we bij het begin beginnen; dit lieve bruidspaar begon hun voorbereidingen in het Schimmelpenninck Huys. Een prachtig hotel om je dag te starten met statige kamers midden in het centrum van Groningen. Bas en Marijke hadden een persoonlijke kaart voor elkaar geschreven die ze lazen voor hun first look, een erg mooi moment om je gevoelens voor elkaar te delen en elkaar een cadeautje te geven. Als trouwauto hadden Bas en Marijke een supergave rode MGA roadster. Heel erg tof en best een risico omdat de auto geen dak heeft, maar gelukkig was het mooi en droog weer:)

Bas en Marijke zijn echte oud-stadjers en zo begonnen we de fotosessie voor de Martinitoren, hadden we een tussenstop in een oud straatje waar Marijke vroeger heeft gewoond en sloten we vervolgens af bij het landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Lemferdinge was tevens de locatie waar Bas en Marijke elkaar het jawoord zouden geven en waar het diner en feest zouden plaatsvinden. Alles was prachtig gestyled, er waren vrolijk gestemde gasten en zoals gezegd was de ceremonie in het bos een plaatje!

Na het diner in de boomgaard  hadden de oud-studie vrienden van Bas als verrassing feestzanger Richard ingehuurd. Deze bracht de sfeer er alvast goed met echte feestnummers. De toon was gezet voor een gezellig topfeest! Na het vastleggen van de eerste dans was voor mij deze prachtige dag ten einde gekomen.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Aldewereld Fotografie

  Rendijk 2

  8431 RL Oosterwolde

   

  06-36364547
  info@aldewereldfotografie.nl

  OPEN POST